NVBB

NVBB

Marktonderzoek en Producten promoten in Benin ( West Afrika )
Dordrecht (ZH)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
17-10-2011
Opdrachten
1
Laatste opdracht
17-10-2011
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

Algemene informatie over deze opdrachtgever

Nenthol Verbond van Beninse Bedrijven (NVBB) is een handelsagent dat zich richt op het Nederlands Midden- en Kleinbedrijf dat zaken doet of gaat doen met en in Benin. Dit betekent een volledige begeleiding en ondersteuning met betrekking tot het opzetten van uw handelsactiviteiten met Benin. NVBB is actief in de begeleiding en advisering van Nederlands MKB bedrijven of particulieren die zaken willen doen in Benin.

Met NVBB zetten we in op structurele samenwerking, op een langdurige en constructieve relatie. Met onze uitgebreide kennis en expertise vormen wij een brug tussen uw activiteiten in Nederland en Benin. We hebben als organisatie expertise en relaties opgebouwd met betrekking tot het doen van marktonderzoek, producten promoten, het verzorgen van partnerselectie en het begeleiden van vastgoed-projecten en bedrijfsoplichtingen.

Op die manier wordt de private sector in ontwikkelingslanden en opkomende markten gestimuleerd en biedt het kansen aan het Nederlandse bedrijfsleven. Wij staan u in het Nederlands te woord en alle correspondentie en verslagen worden in uw eigen taal verzorgd.


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten