NVJ

Beroepsverening journalisten
Amsterdam (NH)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
27-05-2011
Opdrachten
1
Laatste opdracht
21-06-2011
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

Algemene informatie over deze opdrachtgever

De NVJ is een vereniging met een rijke historie en bestaat ruim 120 jaar. De NVJ behartigt de materiële en immateriële belangen van journalisten, fotojournalisten en programmamakers. De NVJ sluit CAO’s af, biedt service en informatie aan freelancers, beschermt auteursrechten, komt op voor belangen van (individuele) leden, werkt aan medezeggenschap, staat voor persvrijheid en het recht van de burger op informatie, denkt mee over een verantwoord mediabeleid en bevordert opleidingsmogelijkheden.
Bij de NVJ zijn ongeveer 8.500 leden aangesloten. De vereniging heeft circa 35 mensen in dienst die werken bij het secretariaat, daarnaast werken veel leden/journalisten vrijwillig voor onze vereniging. Het secretariaat is gevestigd in Amsterdam-Zuid.
Onderdeel van de NVJ is Villamedia, uitgever van Villamedia magazine, website Villamedia.nl en community.villamedia.nl. Maandelijks bezoeken ruim 300.000 mensen de websites en lezen 25.000 mensen het tijdschrift.


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten