Olaf van Gelderen

Headhunter/Consultant in media geralteerde functies
3721AE Bilthoven (UT)
Account type
Intermediair
Geregistreerd
04-02-2016
Opdrachten
1
Laatste opdracht
04-02-2016
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

Algemene informatie over deze opdrachtgever

Relatie=Resultaat!

Gedurende mijn dienstverband bij verschillende media organisaties heb ik een waardevol netwerk opgebouwd aan adverteerders-, exploitanten-, en bureauzijde. Dat netwerk benut ik nu in mijn rol als consultant/headhunter waarbij ik mijzelf heb gespecialiseerd in sales-, marketing- en creatieve functies in de mediabranche met een focus op branded content.

Ik hanteer een zeer persoonlijke aanpak naar zowel mijn opdrachtgevers als mijn kandidaten. Bij een kandidaat komt de ware aard pas echt naar boven als hij zich op zijn gemak voelt en niet als hij als een gespannen snaar tegenover een recruiter zit die hem doormidden zaagt.
Met opdrachtgevers probeer ik een intensieve band op te bouwen. Hun vraag vul ik in door vooral te luisteren naar de behoefte en te achterhalen hoe het DNA is opgebouwd van hun bedrijf/afdeling. Tevens staan mijn opdrachtgevers midden in de branche en fungeren daardoor als mijn grootste informatiebron om mijn media kennis paraat te houden.

Talenten met prachtige cv's zijn er genoeg op de markt. Maar uiteindelijk gaat het om de persoonlijke klik tussen die talentvolle kandidaat en opdrachtgever. Voor mijn opdrachtgever weet ik altijd de juise 'DNA match' te maken met het talent uit mijn netwerk.


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten