Olger Warnier

Olger Warnier

IT Architectuur en Ontwikkeling
Amsterdam (NH)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
10-07-2010
Opdrachten
1
Laatste opdracht
11-07-2010
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

Algemene informatie over deze opdrachtgever

The New Motion zorgt er voor dat iedereen snel elektrisch kan gaan rijden. We zijn een Mobility Service Provider op het gebied van elektrisch vervoer. Dit wil zeggen dat je toegang krijgt tot producten en diensten gericht op duurzame mobiliteit. We zijn dus geen autoverkoper, we zijn een gebruikersplatform.

The New Motion biedt een totaaloplossing. Bij The New Motion krijg je onder andere een auto (inclusief batterij), een onderhoudsplan, een oplaadpunt voor de deur en op kantoor. We verzorgen leasefinancieringen en helpen bij het realiseren van een landelijk netwerk aan snellaadpunten. We bieden je ook een vervangende auto zodra voor langere ritten een elektrische auto niet voldoet.

Tot nu toe waren er echter een aantal barrières om elektrische vervoer aan het bredere publiek te introduceren. Deze barrières neemt The New Motion weg. Des te minder obstakels op de weg, des te sneller elektrisch rijden realiteit is.


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten