Olympia ZORG

Olympia ZORG

Wij bemiddelen middels detachering, werving & selectie en uitzenden.
2311GC Leiden (ZH)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
11-05-2016
Opdrachten
9
Laatste opdracht
11-07-2016
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

Algemene informatie over deze opdrachtgever

Olympia ZORG is een dienstverlener in de gezondheidszorg. Wij zijn voornamelijk actief in de regio Leiden, Den Haag en omgeving. Ons doel is kwalitatief hoogwaardige zorg en diensten te leveren. Het moet voor onze opdrachtgevers duidelijk zijn dat ze op ons kunnen bouwen. Wij selecteren daarom onze professionals uitsluitend op kwaliteit. Daarom gaan wij altijd het gesprek aan met onze kandidaten en ook nĂ¡ plaatsing van een kandidaat blijven we in contact met elkaar. Dankzij ons grote netwerk hebben we regelmatig opdrachten in Leiden, Den Haag en omgeving. Wij werken met veel diverse zorginstellingen. Via ons kom je binnen bij de leukste, interessantste kleine en grote instellingen en dat leidt regelmatig tot een succesvolle arbeidsrelatie tussen de kandidaat en de opdrachtgever.
Ook vinden wij het erg belangrijk dat onze kandidaten op tijd betaald worden. Onze verloning is daarom wekelijks na inlevering van de gewerkte uren.

Specialisatie en expertise

Waarom kiezen voor Olympia ZORG?
De meest uitdagende banen; voor tijdelijk en vast. Persoonlijk contact met je eigen adviseur/recruiter die alle stappen binnen deze zorgsector persoonlijk heeft doorlopen en daarom absoluut de juiste taal spreekt.

Wij zijn actief in de volgende branches

  • Ziekenhuizen

  • Verzorgings- en Verpleeghuizen

  • Geestelijke Gezondheidszorg

  • Gehandicaptenzorg

  • Revalidatie

  • Thuiszorg

Overige informatie

Contactgegevens

T 071 5665724
E h.beumer@olympia.nl


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten