One Fox

Software ontwikkeling en consultancy
Utrecht (UT)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
04-11-2014
Opdrachten
0
Laatste opdracht
Nooit
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

TOP-Opdrachtgevers

  • KPN Consulting 244 opdrachten
  • Helion IT 160 opdrachten
  • Yacht bv 32 opdrachten

Algemene informatie over deze opdrachtgever

One Fox is een IT-dienstverlener die opereert op het snijvlak tussen bedrijfsprocessen en IT-oplossingen. Als jarenlange implementatie- en technologiepartner van o.a. Microsoft, OpenText realiseren we Enterprise Information Management (EIM) oplossingen vanuit de volgende peilers: Enterprise Content Management (ECM) en Project Portfolio Management (PPM).

We gaan hierbij uit van standaard oplossingen, zoals MS Project, SharePoint, Office 365 en OpenText (o.a. eDOCS, Content Server) oplossingen. Tijdens deze implementatietrajecten koppelen we onze functionele en productkennis aan de technische kennis van onze Research & Development (R&D) afdeling. Hiermee zijn we in staat om (proces)systemen te integreren en bedrijfsapps te ontwikkelen om informatie slimmer te (her)gebruiken en uw bedrijfsvoering beter te ondersteunen. Al jarenlang realiseren we deze oplossingen voor toonaangevende (overheids)organisaties in diverse branches.


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten