Online-People

Flexwerk, arbeidsbemiddeling en HR
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
03-05-2012
Opdrachten
0
Laatste opdracht
Nooit
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

Algemene informatie over deze opdrachtgever

Franchiseformule Online-People maakt een vliegende start in de flexbranche. Online-People , the next.generation.flexwork, ontzorgt bedrijven door werkgeversrisico’s en daarbij horende verplichtingen over te nemen en ontzorgt werkzoekenden bij het vinden van de juiste baan op het juiste moment. We gaan ervoor om binnen vijf jaar ‘landelijke dekking’ op de flexmarkt te hebben met honderd digitale vestigingen.

Uitzendorganisaties met een duur kantoor in elke Nederlandse winkelstraat, wij begrijpen niet dat het nog bestaat. Niet alleen omdat wij onze klanten niet willen laten betalen voor honderd kantoren, maar ook omdat werkzoekers hier niet meer op zitten te wachten. Mensen zijn online. En zoeken dus ook online naar werk. Waar ze willen, wanneer ze willen.

Of het nou om payrolling, uitzenden, werving & selectie of detacheren gaat – het gebeurt bij Online-People vrijwel helemaal online. En dus snel, gemakkelijk en voordelig. Tegelijkertijd kan elke klant ook rekenen op persoonlijke aandacht van zijn businesspartner. Die businesspartner is weliswaar online, maar als dat gewenst wordt, schuift hij graag even aan bij de klant. Want hoe online ook, het blijft mensenwerk. Wij zijn Online-People!


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten