Dave de Lange

Interactie ontwerper
Rotterdam (ZH)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
05-07-2011
Opdrachten
1
Laatste opdracht
05-07-2011
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

Algemene informatie over deze opdrachtgever

Conversie, dat is waar het om gaat bij de ontwikkeling van een goede website. Of het nu gaat om het werven van nieuwe leden, downloaden van brochures of keiharde verkopen, je vraagt je bij iedere pagina af "wat moet ik hier als bezoeker doen"? Samen met de klant bepalen we het pad dat een bezoeker idealiter over de website aflegt. Vanuit de bezoeker zoeken naar de ideale navigatie, positie van knoppen en relevante informatie, alles wat we doen moet bijdragen aan een optimale gebruikerservaring.

Ik werk met Axure als prototyping tool, dit biedt de mogelijkheid om samen met de klant en met groepen gebruikers op eenvoudige wijze verschillende versies van pagina's te testen.

Het leuke aan dit werk is het intensieve contact met enerzijds de klant en de klant van de klant, anderzijds met designers en bouw partijen die verantwoordelijk zijn voor de technische realisatie van het concept.
Specialties

› Interactieontwerp (prototyping)
› User Centered Design
› Axure specialist
› User interface design
› User experience
› Social media
› (X)HTML en CSS
› W3C, drempelsvrij en overheidsrichtlijnen


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten