Digital Power

Data Driven
Amsterdam (NH)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
08-01-2014
Opdrachten
4
Laatste opdracht
07-02-2014
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

TOP-Opdrachtgevers

  • Yacht bv 30 opdrachten
  • KPN Consulting 241 opdrachten

Algemene informatie over deze opdrachtgever

Digital Power is in 2012 ontstaan vanuit de samenwerking tussen Advesitement, Triamfloot en de Technische Universiteit van Eindhoven. Adversitement is sinds 2001 een gerenommeerd marktleider op gebied van Webanalyse.

Wij zien het als onze taak om de online marketingkansen van onze klanten in kaart te brengen en deze te verzilveren door ze te benutten. Ofwel de onderneming (verder) digitaal te professionaliseren.

Het is onze passie om iedere dag, maar ook in de toekomst, toegevoegde waarde te creëren voor onze klanten op basis van factbased marketing.

Daarnaast heeft Digital Power – in samenwerking met TriamFloat en TU/e – een eigen Digital Power Academy opgezet. De Digital Power Academy leidt professionals op in systeemkennis, proceskennis en optimalisatie. Zo leren marketeers een solide basis te leggen voor het ontdekken, implementeren en optimaliseren van de mogelijkheden binnen digital marketing. De Academy is tevens een garantie dat onze eigen professionals voorop blijven lopen op het gebied van de nieuwste technologieën, methodes en technieken.


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten