Selekt Mail

Het bezorgen van geadreseerde post in heel Nederland
Utrecht (UT)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
07-03-2007
Opdrachten
1
Laatste opdracht
01-01-1970
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

Algemene informatie over deze opdrachtgever

Selekt Mail: Service, efficiƫntie en kwaliteit

Al vanaf onze start op de postmarkt in 2002 heeft kwaliteit van bezorging onze prioriteit, zonder dat dit ten koste gaat van de prijs. Met een geheel eigen, landelijk dekkend netwerk verzorgen wij alle zakelijke post en hebben wij een oplossing voor alle andere postvraagstukken!

Bij Selekt Mail vinden we kwaliteit in postbezorging heel belangrijk. De verschillende afdelingen binnen het bedrijf werken nauw met elkaar samen om tot die kwaliteit te komen. Alle afdelingen richten zich samen op het distributieproces van postbezorging: de verspreiding van geadresseerd drukwerk, de kerntaak van Selekt Mail.

Met een eigen netwerk van postbestellers kunnen wij alle zakelijke post verzorgen. Zorgvuldig en tegen een scherpe prijs. Selekt Mail heeft een landelijke dekking van 100%. Dat betekent dat we op elk adres en in iedere postbus in Nederland bezorgen. Daarnaast doen we er alles aan om zoveel mogelijk tegemoet te komen aan de eisen die de markt stelt aan moderne postbezorging. Service en efficiƫntie staan daarom bij ons hoog in het vaandel.

Wij geloven dat goede kwaliteit samengaat met een scherpe prijs.


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten