Open-i

Open-i

Oracle/APEX/Outsystems/Testen/Consultancy
3606AV Maarssen (UT)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
11-04-2008
Opdrachten
6
Laatste opdracht
10-06-2013
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

TOP-Opdrachtgevers

  • Helion IT 163 opdrachten
  • KPN Consulting 238 opdrachten
  • Yacht bv 32 opdrachten

Algemene informatie over deze opdrachtgever

Open-i heeft zich als doel gesteld om door toepassing van ICT het bereiken van bedrijfsdoelstellingen van opdrachtgevers te ondersteunen en waar mogelijk te verbeteren. Open-i streeft naar een langdurige en gelijkwaardige relatie met opdrachtgevers waardoor onze toegevoegde waarde een blijvend karakter krijgt.

De dienstverlening van Open-i kenmerkt zich door professionaliteit ; zowel in de uitvoering door onze medewerkers als in ons oplossingen. Deze professionaliteit maken we waar door hoge eisen te stellen aan onze medewerkers en onze oplossingen aan strenge kwaliteitseisen te onderwerpen.

Open-i heeft uitgebreide ervaring opgebouwd met het uitvoeren van grote maatwerk projecten met toepassing van Oracle producten. Deze maatwerk projecten betreffen in de meeste gevallen de ontwikkeling en implementatie van bedrijfskritische systemen.

Open-i werkt voor middelgrote en grote bedrijven en instellingen op contract- of projectbasis. Op basis van een langdurige relatie met opdrachtgevers zorgen we voor continuïteit voor onze dienstverlening.

Specialisatie en expertise

Oracle
APEX 4/5
Designer/developer
Energie
Oracle financials
Business Consultants
Testen
Functioneel Ontwerper
Outsystems


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten