Optima Media

Multimedia
3439NG Nieuwegein (UT)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
01-07-2015
Opdrachten
0
Laatste opdracht
Nooit
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

Algemene informatie over deze opdrachtgever

Het belang van online gevonden worden neemt steeds meer toe. Optima Media zorgt via meerdere online kanalen dat de klanten gevonden worden. Aan de hand van een marktonderzoek stellen wij vast waar de doelgroep online actief is en stellen we de klant in staat de beste leads te bereiken. Behalve de bouw van een professionele website en de vindbaarheid daarvan biedt Optima Media ook aanvullende diensten aan, zoals:

SEO en SEA-campagnes
Hosting,- en domeinnaamregistratie,
(Drone)bedrijfsfilms,
VoIP telefooncentrales,
Logo ontwerp,
Ontwerp promotie/drukwerk in huisstijl,
Applicatieontwikkeling, ook mobiele apps,

Specialisatie en expertise

In Nederland gebruikt maar liefst 95% van de mensen het internet. Internet wordt vooral gebruikt om allerlei diensten en producten te zoeken. Ruim 90% gebruikt hiervoor Google. Het is dus van groot belang om als bedrijf snel en gemakkelijk gevonden te worden op Google.

Echter gevonden worden is slechts het begin. Daarna moet een bedrijf zich professioneel profileren, Door onder andere een mooie presentatievideo op de website, en een professioneel telefoonnummer met een professionele telefooncentrale.

Een professionele VoIP centrale is een telefooncentrale zonder investering in dure apparatuur met alle gewenste mogelijkheden, zoals een wachtmuziek, keuzemenu, openingstijden, gesprekken opnemen, etc.

Overige informatie

Ongeacht de dienst, bij Optima Media beschikken alle klanten altijd over de mogelijkheid om zonder hoge initiele investeringen van start te gaan. Klanten betalen een lage maandelijkse contributie, met minimaal een jaar contract.


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten