Optimus Websolutions

Web design / maatwerk / voorraadsystemen
Enschede (OV)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
12-07-2013
Opdrachten
1
Laatste opdracht
12-07-2013
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

TOP-Opdrachtgevers

  • Helion IT 160 opdrachten
  • Yacht bv 32 opdrachten
  • KPN Consulting 244 opdrachten

Algemene informatie over deze opdrachtgever

Over Optimus

Wij streven naar een perfecte samenwerking met onze klanten.
Samen met u willen wij ervoor zorgen dat uw gewenste functionaliteit werkelijkheid wordt. Door onze professie zijn wij in staat uw eisen te vertalen in front dan wel mid office oplossingen. In een intakegesprek komen alle facetten naar voren die nodig is om te bekijken of wat u wilt mogelijk is, waar nodig adviseren wij u.

Innovatie en inleving als kracht

In het streven naar efficiƫntie speelt technologie een grote rol. De ontwikkeling van innovatieve systemen is voor Optimus Websolutions een continu proces. Elke klant is anders, en het stroomlijnen en integreren van processen is per definitie maatwerk.
Maatwerk gecombineerd met een hoog serviceniveau, flexibele houding, inleving in het te realiseren product en continuerend innovatie zijn bij uitstek onze sterkste punten.

Werkwijze Optimus Websolutions

Klantgericht: Bij Optimus Websolutions staat de klant centraal. Wij streven ernaar dat de relatie met onze klanten goed onderhouden worden. Dit vinden wij erg belangrijk. Wij streven ernaar om altijd te zorgen voor de meest efficiƫnte en effectieve oplossing qua doorlooptijd, kwaliteit en benodigde investeringen voor de klant.

Samenwerken: Bij Optimus Websolutions werken wij intern met verschillende disciplines. Ook vinden wij het belangrijk dat de documentatie altijd in orde is en overeenkomt met wat is afgesproken, zodat de klant ook echt krijgt waar het om heeft gevraagd.
Wij redeneren vanuit het klantbelang en organiseren ons daar naar. Wij doen wat wij zeggen en zijn er eerlijk over als iets niet kan.

Resultaatgericht: Optimus Websolutions werkt samen met de klant doelgericht aan oplossingen. Wij gaan uit van het positieve,
zijn oplossing gericht ingesteld en vermijden hierdoor mogelijke problemen voordat ze ontstaan.

Kostenbewustzijn: Optimus Websolutions streeft naar een continu verbeterende dienstverlening met lagere kosten. Wij denken door goed samen te werken met onze klanten, door slimme oplossingen en innovaties te realiseren, lagere kosten te kunnen garanderen.


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten