ERPMakelaar

Bemiddeling van SAP freelance specialisten
Account type
Intermediair
Geregistreerd
09-07-2007
Opdrachten
11
Laatste opdracht
03-07-2015
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

TOP-Opdrachtgevers

  • Yacht bv 32 opdrachten
  • Helion IT 159 opdrachten
  • KPN Consulting 238 opdrachten

Algemene informatie over deze opdrachtgever

ERPMakelaar is een zelfstandig intermediair die bemiddelt tussen SAP freelance en Oracle eBS specialisten en opdrachtgevers. Wij spreken ERP taal en al sinds 2007 hebben wij honderden bemiddelingen verricht en daarmee vele eBS en SAP freelancers aan interessante opdrachten geholpen.

Binnen het SAP domein kennen we de technology consultants met Basis, ABAP, Authorisatie & Security, Netweaver en BW/BI/BO en HANA kennis, naast de functionele consultants op het gebied van FICO, HR, SD, MM, PP, PM, PS, CRM, HRM, SCM/APO, QM als ook de industry solutions IS-H, IS-U, IS-Retail, IS-OIl etc.

Bij Oracle eBS gaat het om eBS ontwikkelaars, eBS DBAers, functioneel- of technisch beheerders, implementatieconsultants, testers of projectleiders. ERPmakelaar kent de meeste van deze freelancers in de markt alsmede de opdrachtgevers voor deze specialisten en slaat daarmee de brug tussen vraag en aanbod.

Wij pretenderen het grootste gedeelte van deze freelance specialisten te kennen. Velen van hen persoonlijk. Op dit moment staan er 647 SAP specialisten (uit NL, Belgie en Duitsland) en 204 (nederlandstalige) Oracle eBS specialisten bij ons ingeschreven. Als wij uw gevraagde expertise niet kunnen vinden, wie dan wel? En tegen een allerzins redelijk tarief!

U kunt ons bereiken op 06-11950160 of rdelsing@erpmakelaar.nl. Voor info kijk op www.erpmakelaar.nl


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten