Ormer ICT

ICT Detachering, Recruitment, Consultancy
3112NC Schiedam (ZH)
Account type
Intermediair
Geregistreerd
05-03-2010
Opdrachten
1752
Laatste opdracht
19-10-2016
Beoordelingen
12
Gecontroleerd
Nee

TOP-Opdrachtgevers

  • Yacht bv 31 opdrachten
  • Helion IT 160 opdrachten
  • KPN Consulting 244 opdrachten

Algemene informatie over deze opdrachtgever

Kennis en techniek. Mensen en ICT. Met passie voor deze vakgebieden helpt Ormer ICT organisaties met het optimaliseren en professionaliseren van hun ICT-organisatie. Dit doen wij op het gebied van staffing, outsourcing, consultancy en IT-projecten. Hiermee is Ormer ICT al ruim twintig jaar een betrouwbare en succesvolle partner.

Onze interim professionals zijn óf in dienst van Ormer ICT óf werkzaam als zelfstandig ondernemer. Hierbij garanderen wij onze klanten dat de complexe regel- en wetgeving correct nageleefd wordt. Richting startende ondernemers (ZZP’ers) bieden wij daarnaast vrijblijvend een eerlijk advies met betrekking tot de mogelijkheden, onmogelijkheden en aandachtspunten.

Ormer ICT is onder meer NEN4400-1 gecertificeerd. Daarom huurt Ormer ICT uitsluitend in bij leveranciers die eveneens NEN4400-1 gecertificeerd zijn. Dit geldt overigens niet voor ZZP-ers. Zij hoeven niet over deze certificering te beschikken.


Beoordelingen

1 2 3

Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten