Pageload

Website en database performance
Naarden (UT)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
13-03-2015
Opdrachten
2
Laatste opdracht
28-05-2015
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

TOP-Opdrachtgevers

  • Yacht bv 32 opdrachten
  • KPN Consulting 244 opdrachten

Algemene informatie over deze opdrachtgever

PageLoad biedt een professionele en betaalbare ketentest en 24/7 monitoring & alerting dienst, als eenmalige aankoop of als abonnement. Bij PageLoad is bij iedere uitgevoerde load & stress ketentest de hulp van een consultant inbegrepen, die uw IT organisatie kan begeleiden bij het implementeren van de verbeterpunten.

Een typisch PageLoad testproject start met een intake en offerte, gevolgd door een grondig test traject. Hierin wordt gebruik gemaakt van de meest geavanceerde performance test tooling, waarbij de gehele keten wordt doorgelicht op laadtijden en prestaties.

U ontvangt vervolgens een heldere analyse in een duidelijk rapport over de prestaties van de mobile en desktop website. In het rapport worden de gevonden verbeterpunten aangereikt. Het rapport wordt met u besproken door een van onze testspecialisten en er worden heldere afspraken gemaakt over de follow-up. Desgewenst kan Pageload het rapport doorpresenteren binnen uw organisatie en aan uw IT provider of plug-in partner om de afgesproken verbeteracties te implementeren. Na implementatie van de verbeteringen wordt een re-test uitgevoerd. Op die manier krijgt u een goed beeld van wat alle verbeteracties hebben opgeleverd.

Afhankelijk van uw wensen en het gekozen abonnement zal PageLoad de performance van uw mobiele en/of desktop website 24/7 monitoren en volgens een vaste planning of op basis van afroep blijven testen. Bij het afsluiten van een abonnement kunt u erop rekenen dat PageLoad u regelmatig en pro-actief informeert over belangrijke ontwikkelingen in uw branche die pieken op uw website kunnen veroorzaken en over relevante ontwikkelingen in externe hardware en software, die de prestaties van uw website en de conversie kunnen beïnvloeden.

Met PageLoad bent u verzekerd van continu aandacht voor een optimale performance van uw website.

www.pageload.nl
035-3690302


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten