Enny Trouw

HR Adviseur/Recruiter
81A Den Haag (ZH)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
09-02-2011
Opdrachten
2
Laatste opdracht
03-06-2011
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

TOP-Opdrachtgevers

  • H Consultancy Groep b.v. 2528 opdrachten
  • Yacht bv 31 opdrachten

Algemene informatie over deze opdrachtgever

Dé oplossing voor organisaties die zelf geen professioneel opgeleide P&O'er in dienst hebben of een tekort aan capaciteit. Geen zorgen meer om personeelszaken, die zijn in goede handen. Duidelijke afspraken en randvoorwaarden en een heldere communicatie bevorderen het rendement van medewerkers. De route naar een personeelsbestand dat past bij de huidige- en toekomstige behoefte van de onderneming Een P&O'er binnen handbereik, die met u meedenkt en uw zorgen uit handen neemt.

De aanpak
Met u inventariseren wij de huidige organisatie van uw P&O zaken. Welke zaken zijn er al dik in orde en waar kunnen verbeteringen worden aangebracht. Aansluitend maken wij direct afspraken voor een duidelijke P&O aanpak met als doelstelling gezonde en ontwikkelingsgerichte medewerkers die passen in de onderneming van vandaag en in de toekomst. Meer weten? www.pandoportal.com/opdrachtgevers/mogelijkheden/peno-abonnement/


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten