Robert Pappenheim

Robert Pappenheim

Re-integratie & Outplacement
1817MR Alkmaar (NH)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
25-09-2015
Opdrachten
1
Laatste opdracht
25-09-2015
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

Algemene informatie over deze opdrachtgever

Vanuit mijn eigen ervaringen ben ik anders tegen ziekte en ontslag gaan aankijken. Mijn belangrijkste doel was het hervinden van een evenwicht in de nieuwe situatie.

Na een carrière van 20 jaar leidinggeven aan commerciële afdelingen in de markt van consumentengoederen werd ik plotseling overvallen door ziekte met verstrekkende gevolgen.

Ik ondervind daar nu nog de beperkingen van. Maar het heeft mij ook veel gebracht.

Een jaar lang was ik nauwelijks in staat om iets te ondernemen. Toch heb ik langzaam het leven weer opgepakt ondanks mijn beperkingen. Ik ben voorzichtig weer gestart met hardlopen om hierna de rest van de dag volledig uitgeput te zijn. De ziekte heeft mij niet weerhouden om te blijven sporten en het leven positief tegemoet te blijven treden. De volgende stap was de zoektocht naar een baan.

Dankzij de re-integratiebegeleiding van Geldergroep loopbaanadviseurs en vervolgens de aanstelling als medewerker bij Geldergroep kreeg ik mijn gevoel voor eigenwaarde weer terug.

Deze samenwerking was een unieke symbiose van mijn harde zakelijke achtergrond en de mensgerichte aanpak van Geldergroep. Hier heb ik de markt voor re-integratie en outplacement zeer goed leren kennen en waarderen.

Ik wil graag mensen helpen die ziek zijn uitgevallen of ontslagen worden. Dat doe ik samen met mijn team van psychologen en loopbaanadviseurs die elk op hun eigen vakgebied hun specialisme en ervaring toevoegen.

Wij begeleiden medewerkers naar een nieuwe situatie die leidt tot een duurzame arbeidshervatting.

Zelf ben ik ook door dit proces gegaan. Ik ben tot de conclusie gekomen dat het vasthouden aan wat je wilt bereiken je veel energie geeft.

www.pappenheim.nu

Specialisatie en expertise

Re-integratie 1e en 2e spoor

Outplacement

Loopbaanadvies

www.pappenheim.nu

Overige informatie

Wij zijn lid van de brancheorganisatie OVAL en gecertificeerd met het keurmerk "Blik op Werk". De psychologen zijn aangesloten bij het NIP.

Het Keurmerk "Blik Op Werk" stelt een hoge norm voor kwaliteit, klantentevredenheid en professionaliteit van het re-integratiebedrijf. Per specifieke dienst zijn er duidelijke richtlijnen en protocollen, zoals privacyreglement en klachtenreglement.

Jaarlijks is er controle op kwaliteit en resultaten door onafhankelijke certificerende instanties die de dienstverlening waarborgen (KIWA, TÜV, Certiked/Lloyd’s).

OVAL is de brancheorganisatie van re-integratiebedrijven, arbodiensten, adviesbureaus op het terrein van outplacement en loopbaanbegeleiding en loopbaancoaching, en jobcoachorganisaties.

Het lidmaatschap van OVAL staat voor een professioneel hoogwaardige manier van werken, goede kwaliteit van dienstverlening, transparante afspraken en aantoonbaar resultaat.

www.pappenheim.nu


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten