Partners in Media

Sponsored media van consept tot verspreiding
Borne (OV)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
27-09-2007
Opdrachten
0
Laatste opdracht
Nooit
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

Algemene informatie over deze opdrachtgever

Bijna 40 jaar ondernemerservaring en kennis van media en publiciteit is gebundeld in die ene naam: Partners in Media. Wij zijn een full-service mediaburo met als specialisatie conceptontwikkeling en productie van relatie- en sponsored media. Het volledige traject vanaf de start tot aan de uitvoering, inkoop, distributie en begeleiding is bij Partners in Media dan ook in goede handen. Een product of evenement promoten?, een aantrekkelijke bedrijfsbrochure verspreiden of een jubileumboek uitgeven? Wij vertalen elke boodschap op creatieve wijze.

Partners in Media heeft geen art directors, schrijvers of fotografen in dienst, maar stelt op basis van wensen een creatief team samen. Zo beschikken we altijd over de juiste mensen, zonder dure overheadkosten. Bovendien is het voor ons telkens een uitdaging om de kosten verder te beperken, bijvoorbeeld door gebruikmaking van advertentie-exploitatie. (zie voor meer info onze website)


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten