Patrick Kentin

Debiteurenbeheer commercieel
Nistelrode (NB)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
04-11-2009
Opdrachten
5
Laatste opdracht
17-05-2010
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

Algemene informatie over deze opdrachtgever

Beste ondernemer,

Loopt uw debiteurenbestand ook zo op????

De financiële crisis maakt het leven voor veel ondernemers niet echt simpeler. Bij alle ongemakken, zoals vervelend of niet reagerende banken, blijkt dat de debiteuren langzamer of soms veel langzamer zijn gaan betalen. Dat kost veel liquiditeit en is duur, maar het is vooral erg lastig.

Om de liquiditeit adequaat te beheersen moet het debiteurenbeheer op orde zijn. Dat is lastig, want het vraagt een andere benadering dan de commerciële invalshoek, die u normaal hanteert. Wellicht ontbreekt het u ook aan tijd om het zelf te doen. Dan bied ik u graag de helpende hand.

Ik ga zeer slagvaardig te werk. Ik kan namens u uw achterstallige debiteuren benaderen. Hierdoor blijft u volledig buiten beeld en vertroebelt de relatie met uw afnemer niet.
Ik ga niet als een olifant door uw porseleinkast. Maar door regelmatige contacten met uw debiteuren komen we wel tot concrete betalingsafspraken. Die leg ik goed vast en die volg ik ook nauwgezet op nakoming. Hierdoor weet u precies waar u aan toe bent.

Doordat ik u deze werkzaamheden uit handen neem, kunt u zich richten op andere belangrijke zaken.

Ik kan deze werkzaamheden verrichten in een vooraf afgesproken aantal uren per week. U weet dan ook financieel exact waar u aan toe bent. Wanneer het debiteurenbeheer weer op de rit is, kunt u, of één van uw medewerkers, het weer overnemen en verdwijn ik gewoon weer uit beeld. In de praktijk blijkt er dan een werkzame procedure ontstaan te zijn waar u, maar ook uw afnemers, goed mee kunnen leven.

Ik kom graag eens bij u praten over mijn aanpak en dan maak ik graag een vrijblijvende aanbieding.

Met vriendelijke groet,

Patrick Kentin
Kentin Business Consultancy
Nistelrode

E.: patrickkentin@planet.nl


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten