De Jongh Professional Recruitment

De Jongh Professional Recruitment

Interim Recruitment - Online Recruitment - Talent Acquisition
4835PA Breda (NB)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
31-05-2006
Opdrachten
10
Laatste opdracht
22-02-2016
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

Algemene informatie over deze opdrachtgever

Als (interim) recruitment specialist werk ik samen met organisaties om (online) doelstellingen te verwezenlijken. Samen met betrokken managers en HR afdelingen maak ik een vertaalslag van (online) doelstellingen naar benodigde kennis en competenties. Kwaliteit staat daarbij voorop. Ik heb daarbij een specialisatie op het gebied van online marketing/communicatie & e-commerce functies.

Bij een groot aantal organisaties, in verschillende branches (travel, retail, gezondheidszorg), heb ik succesvol kennis en expertise ingezet om de best mogelijke match te maken.

Voor mij staat persoonlijk contact met zowel opdrachtgever als kandidaat centraal. Ik verdiep me graag in uw organisatie, heb kennis van zaken op het gebied van online marketing/communicatie en e-commerce en weet daarom de juiste match te maken!

Bent u op zoek naar een online generalist of specialist? Ik help graag met het vinden van de juiste kandidaat voor zowel vaste als interim functies!

Specialisatie en expertise

Werving - selectie
organisatie - advies
bemiddeling
consultancy
marketing - sales
coaching

Overige informatie

Recruitment en detachering van online professionals o.m. online marketeers - e-commerce managers) voor o.a. KLM, Martinair, Macintosh Retail Groep, Wehkamp, Konica Minolta, ABN, Overtoom, Thomas Cook

Recruitment van accountmanagers, salesmanagers, business development managers, verkoopadviseurs voor o.a. NS, Randstad, De Mandemakers Groep, Schouten & Nelissen, Into Telecom

Interim projecten voor Tribal Internet Group, Gemeente Breda en Tilburg


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten