Peter den Boer

Peter den Boer

ICT
3542AA Utrecht (UT)
Account type
Intermediair
Geregistreerd
01-04-2016
Opdrachten
1
Laatste opdracht
01-04-2016
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

TOP-Opdrachtgevers

  • KPN Consulting 244 opdrachten
  • Yacht bv 31 opdrachten
  • Helion IT 160 opdrachten

Algemene informatie over deze opdrachtgever

Mijn missie
Mensen en bedrijven binden met een succesvolle samenwerking tot gevolg waarbij jij als professional wordt geholpen in het verder ontwikkelen van je carrière en de opdrachtgever tevreden is met een fijne collega.

Wat mag je verwachten als opdrachtgever
Door goed te kijken naar de huidige en gewenste situatie stellen wij een profiel op waarmee we in ons netwerk op zoek gaan naar de juiste kandidaat. Dit doen we door goed te kijken en te luisteren naar de kennis en ambities van kandidaten om vervolgens gezamenlijk de aansluiting te onderzoeken en iemand te introduceren. Waar gewenst werken we samen met assessment bureau’s, testspecialisten en loopbaancoaches.

Wat mag je verwachten als professional
Toegang tot een groot netwerk van bedrijven met interessante posities. In het proces scheppen wij reële en duidelijke verwachtingen, komen onze afspraken na en zorgen voor een optimale begeleiding gedurende het hele proces.

Specialisatie en expertise

FUNCTIES
Teamleiders, Analisten, Architecten, Business Consultant, Technologie Consultant, IT consultants, ICT Manager, Informatiemanager, Portfoliomanager, Tester (alle rollen), Service Level Managers, Projectleider, Program manager, Contract manager, Applicatie-, Functioneelbeheerder, Sales, Account management, Sales Management, etc.

Overige informatie

DIENSTEN
Werving en Selectie
Detachering & Interim bemiddeling
Detavast


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten