PEAK-IT

PEAK-IT

ICT
Gooimeer 6-19
Naarden (NH)
0881304500
Account type
Intermediair
Geregistreerd
07-12-2010
Opdrachten
1079
Laatste opdracht
26-10-2016
Beoordelingen
23
Gecontroleerd
Ja

Algemene informatie over deze opdrachtgever

Met PEAK-IT als business ICT partner kunnen organisaties rekenen op een gezonde en solide partner op het gebied van advies, beheer en support van infrastructuur en applicaties, waarbij de focus ligt op continuïteit en service+. Afhankelijk van de mate van regie die de opdrachtgever wenst, kunnen bedrijven kiezen voor deta+, co-sourcing en outsourcing. PEAK-IT is ook de partner voor de uitvoering van innovatieve ICT-projecten. Hiermee biedt PEAK-IT een flexibel model waarbij de opdrachtgever altijd beschikt over gekwalificeerde professionals en optimale capaciteit. Via outsourcing kunnen organisaties hun gehele of delen van hun ICT-infrastructuur uitbesteden. Zo kunnen zij zich richten op hun kernactiviteiten, kosten besparen en profiteren van flexibiliteit en kwaliteit. Wil jij weten wat de voordelen zijn aan werken bij PEAK-IT? Dit zijn onze 9 voordelen!

PEAK-IT is altijd op zoek naar ICT Freelancers. U kunt zich direct inschrijven bij PEAK-IT Freelance en wij nemen contact met u op zodra er een passende vacature voorbij komt.

Lees meer Lees minder

Beoordelingen

1 2 3 4 5

Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten