Pedro du Buf

Pedro du Buf

animator
1072GJ Amsterdam (NH)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
07-06-2015
Opdrachten
0
Laatste opdracht
Nooit
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

Algemene informatie over deze opdrachtgever

Mijn naam is Pedro J. du Buf. Ik heb een universitaire diploma in Grafische Vormgeving en ben gespecialiseerd in animatie. Ik heb ervaring met DPT, Vormgeving en animatie . Ik heb veel ervaring met grafische programma’s, zowel 2D als 3D, zoals Adobe pakketten, Coreldraw, Nuke en Cinema 4d.Ik heb altijd gevoel gehad voor animatie en ontwerp en vind dat ik op die afdelingen thuishoor.
Op dit moment woon ik in Amsterdam, maar ik heb in Portugal en Zwitserland gewoond. Die landen staan bekend om hun goede grafische opleidingen en ik ben dus altijd meegegaan met de culturele veranderingen op het gebied van de animatie en ontwerpen.
In Portugal heb ik ervaring opgedaan als Grafisch Ontwerper. Ik beheers Photoshop, Illustrator en Flash.Ik heb een online-portfolio waarnaar ik u graag verwijs: www.pedrodubuf.blogspot.nl.
Ik heb stage gelopen bij de gerenommeerde Studio Rosto. Adin Amsterdam en heb daar meegewerkt aan de productie van de filmSplintertime.Ik ben begeleid ben door Rosto zelf, die me de momenteel veelgevraagde moderne technieken van het grafisch ontwerpen en animatie heeft aangeleerd. Dit is een van de redenen waarom ik ook een aanwinst zou zijn voor uw organisatie

Specialisatie en expertise

Ik ben gespecialiseerd in 2d animatie , voordeelen kunt u hier bij deze webpagina zien , www.animways.com en ook bij www.pedrodubuf.blogspot.nl, .
Ik beheers Photoshop, Illustrator en Flash. After effects , ook beheer ik 3d programma's zo als Blender 3d en Cinema 4D .

Overige informatie

www.pedrodubuf.blogspot.nl
www.animway.com


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten