Euxanthin

Euxanthin

Specialist in software ontwikkeling
4873GWE Nederland (NB)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
07-01-2013
Opdrachten
40
Laatste opdracht
17-10-2016
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

TOP-Opdrachtgevers

  • Helion IT 163 opdrachten
  • Yacht bv 32 opdrachten
  • KPN Consulting 237 opdrachten

Algemene informatie over deze opdrachtgever

Euxanthin, IT People

Hoe herkenbaar klinkt het voor je als we zeggen: Sommige werkzaamheden lenen zich gewoonweg niet voor uitbesteding? De afgelopen jaren kregen we van onze klanten steeds vaker de vraag naar een `goede man op locatie`. Omdat we continue werken aan de meest optimale samenstelling van teams voor een organisatie hebben we deze vraag sinds kort doorvertaald naar een volwaardige dienstverlening: Euxanthin.

Euxanthin is een dochteronderneming van IHomer. Met een specifieke detacheringsfocus, gericht op kwaliteit en continuïteit, helpen we relaties met het vinden van goede freelancers voor een project op locatie. Daarbij maken we de match tussen opdrachten waar freelancers warm van worden en freelancers die serieuze meerwaarde bieden voor een organisatie: Mensen waar we achter staan. Dit doen we op zo’n manier dat iedereen er blij van wordt; “enjoying IT together.

Wil je weten wat en hoe we met Euxanthin iets voor jou kunnen betekenen of ben je gewoon nieuwsgierig wat de naam Euxanthin nu eigenlijk betekent? Onder het genot van een kopje koffie vertel ik er graag meer over. Je kunt me nu ook bereiken via Q.Pellicaan@Euxanthin.nl.


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten