Penta-C Management

Penta-C Management

Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
06-09-2011
Opdrachten
1
Laatste opdracht
07-09-2011
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

Algemene informatie over deze opdrachtgever

Penta-C is een jonge organisatie met een schat aan ervaring. Opgericht om vanuit een heldere visie onze klanten op pragmatische wijze te helpen. Managers en consultants van Penta-C zorgen ervoor dat ingezette initiatieven worden afgemaakt en gaan renderen. Met constructieve en creatieve geesten die hun zaken onder controle hebben brengt Penta-C haar opdrachtgevers competitief voordeel en een optimale cliëntwaarde.

Onze speerpunten zijn

  • software implementaties met een hoge impact op de primaire processen

  • project en interim management

  • procesmanagement

  • financieel management.

Om de verwachte opdrachten aan te kunnen is de coöperatie Penta-C continue op zoek naar professionals die zich willen aansluiten. Voel je je aangetrokken, neem dan contact op met één van ons of geef je op via de website www.penta-c.nl. Wij nemen jouw gegevens op in onze database en zullen jouw mogelijkheden meenemen bij de bemiddeling van opdrachten. Wij zullen uiteraard ook persoonlijk contact met je opnemen en via gebruikelijke communicatiekanalen zoals nieuwsbrieven en Linkedin zullen wij iedereen van onze vorderingen op de hoogte houden.

www.penta-c.nl


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten