People Central

People Central

Testen
7991PN Dwingeloo (DR)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
31-10-2011
Opdrachten
0
Laatste opdracht
Nooit
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

TOP-Opdrachtgevers

  • KPN Consulting 244 opdrachten
  • Helion IT 160 opdrachten
  • Yacht bv 31 opdrachten

Algemene informatie over deze opdrachtgever

People Central zet betrokken senior-IT-testprofessionals in bij (semi-)overheidsorganisaties en in het bedrijfsleven. Zorgen voor 'de juiste professional op de juiste plaats', dat is onze kerntaak.
Ruime ervaring met het automatiseren en inrichten van testomgevingen en een brede kennis als het gaat om teststrategieën; onze professionals hebben het allemaal in huis.

We werken met een klein team, in een open en informele bedrijfscultuur, aan verdere groei en ontwikkeling. Klantgericht werken – met de focus op relatie- en People Management - staat daarbij centraal.

We willen optimale werkomstandigheden creëren voor onze klanten en leveranciers, maar bovenal voor onze professionals. Dividend voor onze medewerkers is daarbij een belangrijke factor. Dit dividend behalen we door samen met hen te investeren in betrokkenheid en in het uitvoeren van opdrachten die aan ieders kennisniveau en wensen tegemoetkomen.

Specialisatie en expertise

Testen, Geautomatiseerd testen en testtools, het ontwikkelen van een duidelijke teststrategie, conform TMAP, ISTQB of Agile


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten