Kemyo

Mitel / Cisco Voip en werkplekvirtualisatie
Almere (FL)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
14-04-2011
Opdrachten
0
Laatste opdracht
Nooit
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

TOP-Opdrachtgevers

  • WTS Detachering 27 opdrachten
  • KPN Consulting 243 opdrachten
  • Novaccent 21 opdrachten
  • Yacht bv 31 opdrachten

Algemene informatie over deze opdrachtgever

Kemyo is uw partner voor Cloud Computing. Als leverancier van Flex-Office kunnen wij uw organisatie ondersteunen in flexibeler en kostenreducerend werken. Als leverancier van Mitel hosted VoIP solutions bieden wij u vandaag de telecom technologie van morgen.

Door te kiezen voor bellen met Voice over IP zult u een besparing tot wel 30% op uw huidige telefoonkosten kunnen realiseren. Door gebruik te maken van onze hosted telefooncentrales is bellen net zo vanzelfsprekend als stroom uit het stopcontact.

Met Flex-Office zult u in staat zijn om de door uw organistatie gebruikte bedrijfsapplicaties op een eenvoudige wijze in een online werkplek aan te bieden. Als organisatie heeft u geen inversteringskosten meer in serverhardware en uw software zal als dienst aangeboden worden. Door gebruik te maken van online werkplekken geeft u uw organisatie de flexabiliteit en continuïteit die deze tijd vraagt.


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten