Peoples Recruitment

hr, sales en logistics
Account type
Intermediair
Geregistreerd
17-08-2016
Opdrachten
0
Laatste opdracht
Nooit
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

Algemene informatie over deze opdrachtgever

Bij Peoples Recruitment richten wij ons op de arbeidsmarkt voor hr-, sales en logistics professionals. Met ons brede netwerk aan werkgevers en professionals en onze gedegen kennis van de arbeidsmarkt kunnen professionals en opdrachtgevers bij ons terecht voor alle voorkomende rollen binnen deze dynamische vakgebieden. Zowel voor vaste functies als voor tijdelijke opdrachten, op detacheringsbasis en voor zzp’ers.

Het is onze passie om mensen te verbinden. We onderhouden onze contacten met bedrijven en professionals, zodat we wéten waar de behoeften zitten en voor welk type opdracht of vacature we klanten en professionals bij elkaar kunnen brengen. Hoewel we snelheid daarbij erg belangrijk vinden, staat kwaliteit bij ons altijd voorop.

Opdrachten variëren van enkelvoudige posities tot de invulling van grootschalige projecten.

De kracht van Peoples Recruitment ligt in de combinatie van een persoonlijke benadering en een praktische, op kwaliteit gerichte werkwijze waarbij wij streven naar langdurige relaties met onze opdrachtgevers en onze professionals. Centraal staat hierbij het realiseren van een optimale match tussen de klantvraag en de ambities en competenties van de professional.


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten