Performance Match

Performance Match

ICT Specialisme
2711 CA Zoetermeer (ZH)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
18-03-2008
Opdrachten
12
Laatste opdracht
26-01-2009
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

TOP-Opdrachtgevers

  • Yacht bv 32 opdrachten
  • H Consultancy Groep b.v. 2559 opdrachten

Algemene informatie over deze opdrachtgever

Performance Match is op zoek naar enthousiaste professionals die onze visie van innovatief en oplossingsgericht klanten helpen willen ondersteunen. Werken bij Performance Match betekent werken in een omgeving die professionals alle randvoorwaarden biedt, om succes en persoonlijke ontwikkeling te realiseren. Bij Performance Match werk je in een informele sfeer met collega’s die kwaliteit en ontwikkeling hoog in het vaandel hebben staan. Innovatie staat bij Performance Match centraal. Je kunt binnen het team rekenen op vakinhoudelijke begeleiding en uitgebreide mogelijkheden rond je persooonlijke en vakgerichte ontwikkeling.

Wat kan Performance Match voor jou betekenen?
Performance Match biedt verschillende vormen van samenwerking aan. Samenwerking, omdat wij samen met zowel de kandidaat als de organisatie naar de best passende match zoeken. Dit houdt in de praktijk in dat Performance Match door middel van kwaliteit en een transparante werkwijze werkt aan tevredenheid bij alle partijen.

Samenwerkingsverbanden met Performance Match door middel van

  • Vastdienstverband / detachering

  • Werving & Selectie

  • Freelance

Vastdienstverband / detachering
Een vastdienstverband binnen Performance Match betekent de zekerheid van een vastdienstverband en veel afwisseling in het werk door verschillende projectopdrachten. Door de verscheidenheid aan opdrachten, opleidingsmogelijkheden en het netwerk van specialisten binnen onze organisatie garanderen wij de persoonlijke ontwikkeling en ontplooiing van onze medewerkers. Onze medewerkers hebben up-to-date kennis en werkervaring om zo de beste kwaliteit te leveren.

Werving & Selectie
Bij Werving & Selectie draagt Performance Match zorg voor het gehele traject van het opstellen van de vacature tot het in dienst treden bij de opdrachtgever. In samenspraak met de opdrachtgever en de kandidaat maken wij de ‘perfect match’.
Een andere mogelijkheid binnen het Werving & Selectie traject is het zgn. “temp-to-perm. Dit houdt in dat de kandidaat na een kort dienstverband bij Performance Match van drie of zes maanden in vaste dienst treedt bij de opdrachtgever.

Freelance
Ook voor freelancers biedt Performance Match interessante carrièremogelijkheden. Zo helpt Performance Match mee bij het verkrijgen van altijd uitdagende opdrachten bij interessante opdrachtgevers. Verder vinden freelancers in Performance Match altijd een meedenkende partij in het plannen van hun carrière. Wij zien jou als een partij om mee samen te werken. Dit betekent dat je toegang hebt tot ons zeer uitgebreide netwerk van opdrachtgevers en IT specialisten die jou op functioneel- en technisch gebied kunnen ondersteunen. Daarnaast kan Performance Match ook assisteren in het regelen van contractuele en administratieve zaken.

Ben je nieuwsgierig naar wat wij voor jou kunnen beteken? Of ben je op zoek naar een nieuwe functie en staat hij niet in het overzicht? Neem dan gerust contact met ons op!


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten