Ruud van 't Klooster

zeist (UT)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
19-05-2006
Opdrachten
5
Laatste opdracht
11-03-2009
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

TOP-Opdrachtgevers

  • Baker Tilly Berk NV 42 opdrachten
  • Yacht bv 32 opdrachten

Algemene informatie over deze opdrachtgever

Ons aanbod van diensten betreft onder andere

Business consultancy: analyseren van bedrijfsprocessen, hieraan gerelateerde informatiebehoeften en IT oplossingen, analyseren van requirements vanuit bedrijfs- en functioneel perspectief voor de (her)inrichting van bedrijfsprocessen en gerelateerde IT oplossingen; definiëren van oplossingsrichtingen voor de (her)inrichting van bedrijfsprocessen en gerelateerde IT oplossingen. Scope is organisatiebreed, of een of meer organisatorische hoofdfuncties. Oriëntatie is administratief-organisatorisch / functioneel.

Business analyse: analyseren van requirements voor IT (deel) oplossingen vanuit bedrijfs- en functioneel perspectief; analyseren en functioneel ontwerpen van IT (deel) oplossingen. Scope is een organisatorische hoofdfunctie of een onderdeel daarvan.

Informatiearchitectuur: analyseren van informatiesystemen en hun onderlinge samenhang inclusief technische aspecten; definiëren van oplossingsrichtingen voor de (her)inrichting van informatiesystemen (bijvoorbeeld pakketselectie) inclusief meer technische aspecten. Scope is organisatiebreed, of een of meer organisatorische hoofdfuncties. Oriëntatie is functioneel / technisch.

Interim / project management: Het vervullen van rollen in lijn- en staffunctie’s. Bijvoorbeeld als projectleider, testmanager, kwaliteitsmanager, crisismanager en project- en programmaondersteuner.

Enigma Business Consultancy


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten