Suzan van Delft - Perron Zes

Suzan van Delft - Perron Zes

Uw werk en uw werkdag efficient georganiseerd
5643PP Eindhoven (NB)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
11-09-2008
Opdrachten
1
Laatste opdracht
01-01-1970
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

Algemene informatie over deze opdrachtgever

Perron Zes helpt professionele dienstverleners die worstelen om hun werk en hun werkdag eficiënt te organiseren zodat ze hun tijd beter indelen, meer overzicht krijgen en meer gedaan krijgen met minder moeite.

HOE?

  1. via de workshop DOEN!

(voorheen efficiënt organiseren van je werk en je werkdag),

  1. via een individueel coachingstraject

  2. een maatwerk workshop in-company of tijdens een teambuilding sessie

Tijdens de Workshop DOEN! leer je om je werk en je werkdag efficiënt te organiseren. Eerst duik je in de theorie, daarna ga je actief aan de slag. De 6 weken daarna zijn je medecursisten en ik een stok achter
de deur om ervoor te zorgen dat alle onderdelen van het organisatiesysteem werken.

Tijdens het individuele coachingtstraject wordt eerst de situatie van de medewerker bekeken en besproken en daarna gaan we aan de slag om een meer passende manier van werken te vinden.

De maatwerk workshops hebben als doel om medewerkers efficiënter te laten (samen)werken. Dit kan op allerlei gebied met verschillende tools en middelen. Denk hierbij aan efficiënter vergaderen, beter gebruik maken van MS Outlook of een mindmap sessie. Ik bespreek graag met u de mogelijkheden.

Verder is Perron Zes is inzetbaar om managers te ondersteunen bij de dagelijkse werkzaamheden. Tijdens de uitvoering van de dagelijkse werkzaamheden zoek ik automatisch naar mogelijkheden om het werk eenvoudiger en efficiënter te maken. Dus zoekt u iemand die tijdelijk ondersteuning biedt EN daarbij overzicht brengt dan kunt u terecht bij Perron Zes.


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten