Persevere

Persevere

Webdesign _ Internetmarketing
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
21-03-2016
Opdrachten
0
Laatste opdracht
Nooit
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

TOP-Opdrachtgevers

  • KPN Consulting 244 opdrachten
  • Yacht bv 31 opdrachten

Algemene informatie over deze opdrachtgever

Als dochter van een fotograaf ben ik vanaf mijn kinderjaren al meegenomen in de wereld van de fotografie. Deze ervaring kan ik in dit vak als webdesigner prima uiten. Mijn specialiteit is het combineren van mooie beelden en een goede user experience (UX).

Specialisatie en expertise

Een goede invulling van uw website is essentieel voor uw klanten, maar ook zeker voor de vindbaarheid van uw bedrijf op Google, andere zoekmachines en social media campagnes. De doorlopende aandacht die wij aan uw website geven zal niet onopgemerkt blijven en zal veel bijdragen aan de vindbaarheid van uw bedrijf op internet. Visuele aspecten gerealiseerd door een grafisch ontwerper, de aandacht voor inhoudelijke SEO teksten door een professionele tekst schrijfster en een doelgerichte internetmarketing campagne door een online marketingspecialist, dat is wat wij bij Persevere onze klanten bieden. Wij hebben veel creatieve idee├źn in huis om dit doel te realiseren. Onze experts komen persoonlijk bij u langs om uw doelen en wensen te bespreken, zodat wij u een spetterende actuele website kunnen aanbieden voor een betaalbare prijs.


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten