Peter Start

Account manager Detachering
Utrecht (UT)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
13-12-2006
Opdrachten
2
Laatste opdracht
01-01-1970
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

Algemene informatie over deze opdrachtgever

Co-Operit, Samen flexibel
Co-Operit is een groep van bedrijven op het gebied van personeelsvoorziening (interim management, detachering en werving & selectie) en ICT. Op basis van gelijkwaardigheid beogen wij een open en eerlijke samenwerking met onze klanten.

Co-Flex levert ICT-ers en financiƫle specialisten. Naast detachering, werving & selectie en outplacement vormt de ondersteuning van klanten bij de coƶrdinatie van hun inhuurbeleid een specialiteit.

Co-Law levert dienstverlening op het gebied van juridisch personeel (advocaten, advocaat-stagiaires en bedrijfsjuristen). Deze specialisten kunnen worden ingezet op basis van detachering en werving & selectie. Co-Law kan ook outplacementprojecten ter hand nemen.

Co-Telcom levert gespecialiseerd telecompersoneel op basis van detachering en werving & selectie. Co-Telcom kan ook outplacementprojecten ter hand nemen.

Co-Task neemt van haar klanten gedeeltelijk of geheel de ICT-helpdesk en het beheer over (abonnement of SLA). Daarnaast adviseren zij over beheer en voeren ICT-projecten uit (bijv. migraties).

Co-Digit levert hard- en software vooral op het gebied van het op afstand (draadloos) managen van objecten en mensen. Kernwoorden daarbij zijn remote datatransport, GPRS en GPS en navigatie.

Voor meer informatie kunt u met ons contact opnemen.


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten