Syslogic

IT
Nijkerk (GL)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
03-04-2013
Opdrachten
2
Laatste opdracht
12-03-2014
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

TOP-Opdrachtgevers

  • Helion IT 161 opdrachten
  • KPN Consulting 238 opdrachten
  • Yacht bv 32 opdrachten

Algemene informatie over deze opdrachtgever

Syslogic is een ICT bedrijf uit Nijkerk, opgericht in 2003 en de laatste jaren sterk gegroeid. Wij zijn ontwikkelaar en leverancier van webbased software waaronder Scienta, geavanceerde online software voor handboeken. Met dit succesvolle product zijn wij marktleider in onder meer de accountancy, het notariaat en de advocatuur. Binnen deze conservatieve (business to business) markten zijn wij een jonge frisse onderneming die het ‘net even beter doet’. Syslogic maakt software van een zeer hoog niveau en wij voorzien met ons product in een unieke behoefte binnen onze doelgroepen. Dit maakt dat Scienta door bedrijven en instellingen uit steeds meer verschillende branches gebruikt wordt. Van accountancy en advocatuur tot commerciële bedrijven, (regionale) overheid en zorginstellingen.

Bij Syslogic werkt een hecht team van (jonge) gedreven professionals binnen een goed georganiseerde en professionele organisatie. Met groot enthousiasme werken we samen aan de optimale kwaliteit voor onze klanten. Zo houden we onze ruim twee duizend klanten tevreden én up-to-date. Kernwaarden van de Syslogic medewerkers zijn onder andere continue (persoonlijke) ontwikkeling, professionaliteit en verantwoordelijkheid nemen.

Syslogic is gevestigd in de oude chocoladefabriek van Nijkerk. Een oud en sfeervol fabriekspand dat helemaal is opgeknapt om aan de moderne eisen te voldoen. Binnen deze fabriek hebben wij een inspirerende kantoorruimte gecreëerd, vol dynamiek en creativiteit. We hechten hier belang aan, omdat de omgeving waarin je elke dag zit, je werk beïnvloedt. En omdat het belangrijk is dat iedereen bij Syslogic wordt uitgedaagd het beste van zichzelf te geven. We zijn best een beetje trots op ons kantoorpand en dat mag ook wel, volgens onze klanten.

www.syslogic.nl


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten