Peuteren.nl

Website obv zwangerschap, baby's, peuters en kleuters
Den Haag (ZH)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
23-01-2008
Opdrachten
1
Laatste opdracht
01-01-1970
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

Algemene informatie over deze opdrachtgever

Peuteren.nl, voor ouders met een eigen wijze mening!

Peuteren.nl biedt – alles onder een dak. Bovendien gaat Peuteren.nl verder waar de ‘voor de hand liggende’info van de rest stopt. De website biedt een compleet overzicht aan informatie, advies en zelfs steun - vanaf die eerste belangrijke eisprong tot de laatste ‘groeistuipjes’ van een peuter… Peuteren.nl is reëel en betrokken, en durft onderwerpen aan te snijden die de ‘roze wolk club’ laat liggen zoals: miskraam, abortus, maar ook zaken als huilbaby’s, die soms gekmakende peuterpubertijd en het vaak lastige onderwerp afscheid en verlies krijgen uitgebreid aandacht.

Er is ook ruime aandacht voor de moeilijke momenten. Neem bijvoorbeeld, de anonieme klaagmuur. Een mogelijkheid even je hart te luchten omdat het niet altijd even gemakkelijk is.

Uniek aan Peuteren.nl is dat er op alle onderwerpen diep wordt ingegaan – niet alleen bij de ‘zware’ maar ook de leuke onderwerpen! Neem bijvoorbeeld de kinderliedjesdatabase deze is echt de grootste van het www met meer zo’n 2000 verschillende kinderliedjes en een heleboel achtergrond informatie over muziek en kinderliedjes - of onze uitstapjes, met meer dan 2500 adressen en tips.

En we zijn er nog lang niet! Voorlopig zal Peuteren.nl zich nog maandelijks verder blijven uitbreiden met seizoensgebonden reportages, het behandelen van opvoedingsproblemen en (kinder) ziektes maar ook zullen de huidige basisrubrieken verder worden uitgebreid.

Op dit moment wordt onze website voorzien van een andere layout waarbij de nieuwste technieken op gebied van internet, worden gebruikt. Twee onderdelen van de site zijn inmiddels al voorzien van het nieuwe jasje: Afscheid en Verlies en Uitstapjes. We verwachten voor het einde van deze maand ook Kinderliedjes in de nieuwe jas online te plaatsen.

De doelgroep van Peuteren.nl bestaan uit hoofdzakelijk moeders of aanstaande moeders, oma’s en deskundigen uit de kinderopvang. Ons bezoekersniveau is MBO+.


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten