PGBTeamwork

PGBTeamwork

Zorg
5283TN Boxtel (NB)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
30-09-2015
Opdrachten
1
Laatste opdracht
30-09-2015
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

Algemene informatie over deze opdrachtgever

PGB TEAMWORK is een kleinschalig zorgservicebureau dat gezamenlijk staat voor de zorg die bij u past. Alle medewerkers werken vanuit de visie dat zorg alleen kwalitatief goed is, als het deskundig wordt uitgevoerd en als de zorgvrager de vorm en werkwijze zelf kan bepalen. U weet tenslotte het beste wat goed is voor u, uw kind, uw partner of uw ouder.

We hebben dit bureau opgestart, omdat we ervaren hebben dat het zorgsysteem voor vele zorgaanvragers onduidelijk is. Bovendien vinden wij het van groot belang dat de zorgaanvrager centraal staat en dat de zorgaanbieder zodoende ook echt zorg op maat kan verlenen. We hebben ervaring in de particuliere thuiszorg en hebben kennis van diverse zorgaspecten. Door middel van PGB TEAMWORK willen we dan ook deskundige, betrokken en inspirerende zorg op maat aanbieden.

De medewerkers zijn verpleegkundigen, verzorgenden en universitaire studenten op het gebied van geneeskunde, pedagogiek en psychologie. Alle medewerkers werken vanuit de landelijk vastgestelde protocollen en beschikken over het bewijs van goed gedrag. Bovendien hebben zij vanuit deze functie een geheimhoudingsplicht.

Specialisatie en expertise

PGBTeamwork is gespecialiseerd in;
Terminale zorg, 24-uurszorg, ouderenzorg, verpleging en verzorging.
Zorg vanaf 3 aan eengesloten uren.

Overige informatie

Wat kunt u van PGB TEAMWORK verwachten

•Geen wachtlijsten
•Van drie tot 24 uur particuliere thuiszorg
•Persoonlijke benadering
•Korte lijnen tussen u en ons
•Team van deskundige medewerkers met veel inspiratie en passie voor dit werk
•Interesse voor u als zorgaanvrager en als persoon
•Openheid voor uw ideeën en verbeterpunten


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten