Patrick Glaudemans

C sharp .NET ASP.NET MVC medior - senior software developer
4801LD Breda (NB)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
01-04-2014
Opdrachten
1
Laatste opdracht
03-04-2014
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

TOP-Opdrachtgevers

  • Helion IT 161 opdrachten
  • Yacht bv 32 opdrachten
  • KPN Consulting 238 opdrachten

Algemene informatie over deze opdrachtgever

Ik ben een ervaren en communicatieve ICT professional en op een breed vlak als senior developer & architect inzetbaar.

Sinds 2003 heb ik mij als software ontwikkelaar verder gespecialiseerd. Mijjn hart ligt bij kantoor-automatisering in zijn geheel. Dit komt tot uitdrukking in mijn brede kennis van netwerken, databases en operating systemen, maar ook mijn opgedane ervaring in CRM en Business Intelligence systemen dragen daaraan bij. De laatste jaren heb ik ook diverse rollen vervuld als projectmanager of teamleider en
meewerkend voorman.

Specialisatie en expertise

Als vakman accelereer ik op het snijvlak van ontwikkeling en analyse. Ik kan door mijn brede ervaring goed uitzoomen en zo het landschap overzien. Hierdoor kan ik positief bijdragen aan de sturing van een project.

Ik ben meer een backend dan een frontend ontwikkelaar. Echter weet ik goed samen te werken met de developers aan de voorkant omdat mijn kennis en ervaring, ook op het frontend vlak, ruim is.

Last but not least heb ik ook veel kennis en ervaring met moderne operating systems (windows server, linux etc.) en webservers (IIS). Hierdoor kan ik ook op het vlak van deployment en applicatiebeheer mijn steentje bijdragen.

Overige informatie

Ik woon samen met mijn vriendin en 2 kinderen van 5 en 10 jaar in Breda. Ik loop veel hard en speel drums in een band.

Ik heb zeker een bereidheid tot reizen maar vind flexibiliteit over en weer erg belangrijk. Ik geef er sterk de voorkeur aan om vanuit mijn eigen kantoor te werken maar alles is bespreekbaar!

Ik hoor graag van u als u een interessante uitdaging voor mij heeft!

Hartelijke groeten,

Patrick Glaudemans


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten