Philippe Van der Stighelen

Philippe Van der Stighelen

XML, OOAD, Analyse, SOA, EDA, BPEL, UML, RUP, BizTalk 2006
Antwerpen/Amsterdam (ZH)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
13-05-2004
Opdrachten
0
Laatste opdracht
Nooit
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

Algemene informatie over deze opdrachtgever

Genuine integreert heterogene systemen, door gebruik te maken van Integratie technologien gebaseerd op EDI, XML, .Net en webservices. Expert kennis ivm B2B messaging en EAI technologieen. Grondige analyse en business process streamlining dmv UML en RUP methodologie. Opzet van e-business architectuur met behulp van bvb BizTalk 2006.

Coaching/Training/implementatie van projecten die gebruik maken van: J2EE technologie, .Net technologie, object-georienteerde aanpak. Analyse dmv requirements analysis en design. Aanlevering van gedetailleerde specificaties (UML) voor de ontwikkelaars. Implementatie van middleware tools voor het EAI deel van het project.

Expert kennis ivm integratie technologieen, zeer ruime ervaring met XML, Middleware tools, SOAP en webservices. (WSDL, UDDI) In kaart brengen van bedrijsprocessen dmv activity diagrammen, specialistische kennis op gebied van de toepassing van 'patterns' tijdens anayse en design.


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten