P&J BenedICT

Operational Excellence
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
16-11-2009
Opdrachten
1
Laatste opdracht
07-12-2009
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

TOP-Opdrachtgevers

  • Yacht bv 31 opdrachten
  • KPN Consulting 240 opdrachten
  • Helion IT 160 opdrachten

Algemene informatie over deze opdrachtgever

P&J Benedict levert strategische, onafhankelijke IT en Telecommunicatie Consulting & ondersteuning.
Wij hebben praktische ervaring in operationele en uitmuntende technologie en beschikken over meer dan 30 jaar ervaring in ICT en Telecommunicatie. We blijven steeds aankoop- product en technologie-neutraal en beschikken over Best in Class mensen door bewezen ervaring en certificatie. We zijn een NATO-gecertificeerd bedrijf en beschikken over een QFor certificaat.

Onze methodologie is gebaseerd op internationale standaarden.

P&J Benedict Operational Excellence plaatst actief personeel en is gespecialiseerd in het detacheren van professionelen. We bieden snelle, flexibele oplossingen aan voor werkzoekenden en bedrijven. Dit segment is actief in het rekruteren en detacheren van ervaren professionelen in Telecom en ICT. Om onze marktpositie te versterken zijn de brandnamen Telecom@Work en Anytech sterk gelinkt aan P&J Benedict.Wij werken intern met onze eigen bezetting die als consultants voor ICT en Telecom projecten worden ingezet. Onze services focussen zich op de bemanning van ICT en Telecom projecten. We bieden flexibele oplossingen aan zoals: tijdelijke plaatsing voor 1 dag per week tot 5 dagen per week, korte- en langetermijnsconsulting.

We bieden services die niet alleen gebaseerd zijn op de tijd (aantal dagen) gespendeerd bij de klant, maar bieden ook diensten aan gebaseerd op de deliverables, waarbij verantwoordelijkheden worden opgenomen in samenspraak met de consultants. We bieden ook ‘dedicated services’ waarbij onze klanten betalen voor het geleverde werk en niet voor de gespendeerde tijd. We hebben een interne verkoopsdienst opgezet die gespecialiseerd is in Operational Excellence met een zeer snelle reactie response tijd om de behoeften van onze klanten efficiënt te beantwoorden.

Onze hoofdcompetenties zijn

ICT: Infrastructuur, Security, Ontwikkeling, Business analyses en consulting, project management

Telecom: VoIP, Telefonie, …

P&J BENEDICT Operational Excellence profileert zich als een HR platform.

Wij geven onze medewerkers de ruimte om zichzelf te ontwikkelen als mens en als professional. Wij bieden gespecialiseerde opleidingen aan, uitdagende projecten en begeleiden hun persoonlijke carrièrevisie. Al deze inspanningen resulteren in een duidelijke visie naar de toekomst en dus ook in tevreden mensen.

Wij kennen onze klanten!

Van staffing solutions tot project solutions. Van strategische tot operationele oplossingen. Wij denken mee met onze klanten en laten onze kennis en ervaring los op hun noden. Onze drijfveren zijn service, kwaliteit en expertise. Wij hanteren correcte tarieven en geloven sterk in langdurige relaties met onze klanten én onze medewerkers.

Voor ons is kwaliteit dé essentie.

www.pjbenedict.be


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten