GoudGrijs

Arbeidsbemiddeling binnen voornamelijk het Onderwijs
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
28-01-2015
Opdrachten
3
Laatste opdracht
04-03-2016
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

Algemene informatie over deze opdrachtgever

GoudGrijs is specialist in arbeidsbemiddeling binnen Onderwijs en Zorg. GoudGrijs richt zich op de bemiddeling van zowel jonge professionals als op de (groeiende) doelgroep 65 plussers. Met name door het inzetten van deze laatste groep kan GoudGrijs een ervaren arbeidspotentieel inzetten. Zo blijft kennis behouden, staan tijdelijke vacatures minder lang open en wordt kwaliteit gewaarborgd.

Wat al onze kandidaten kenmerkt, is enthousiasme voor hun vak. Kennis willen overdragen, zorg willen verlenen. Ervaring (blijven) opdoen en inzetten. Ongeacht leeftijd.

GoudGrijs bemiddelt zowel docenten als de medewerkers die ervoor zorgen dat er onderwijs gegeven kan worden. En ook binnen de zorgsector beperken wij ons niet tot de zorgverlener; GoudGrijs is uw partner voor al uw personele vraagstukken.

Wanneer u behoefte heeft aan (tijdelijke) kennis en expertise of wanneer u zich wilt laten inschrijven, neem contact op met GoudGrijs.


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten