Thomas Hop

Thomas Hop

Developer
3812BP Amersfoort (UT)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
15-09-2015
Opdrachten
1
Laatste opdracht
15-09-2015
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

TOP-Opdrachtgevers

  • KPN Consulting 238 opdrachten
  • Yacht bv 32 opdrachten
  • Helion IT 163 opdrachten

Algemene informatie over deze opdrachtgever

Wij leveren van een starters website to complete maatwerk oplossingen voor het internet. Op elk device, elk formaat en elke wens.

Specialisatie en expertise

Webdesign

Websites bouwen is onze corebusiness. Van eenvoudige starterswebsites, tot uitgebreide webportals; wij draaien onze hand er niet voor om. Uw website wordt tot in de puntjes verzorgd en gebouwd volgens de laatste inzichten en technieken. Al onze websites zijn zoekmachine geoptimaliseerd (SEO) én geschikt voor alle apparaten (responsive). Ons eigen Content Management Systeem (PingCMS), kan het allemaal.

Webapplicaties

PingOnline bouwt en programmeert hoogwaardige webapplicaties. Zoals webwinkels inclusief betaal- en beheersytemen, intranet, videoplayers, plugins, 'bel mij'-opties, online enquêtes en nog veel meer. Daarbij leveren wij altijd maatwerk. Door onze kennis en ruime ervaring met complexe IT-projecten, zijn wij in staat om uw projecten succesvol te managen en binnen de gewenste termijn te realiseren.

Webhosting

Om u op alle fronten van dienst te kunnen zijn, verzorgt PingOnline ook uw webhosting, het beheer van uw domeinnamen en uw e-mailaccounts. PingOnline heeft de beschikking over eigen servers in één van Europa's meest betrouwbare datacentrums. Zo heeft u al uw webdiensten onder één dak, met één aanspreekpunt, zodat wij u snel en volledig van dienst kunnen zijn. Dát is een fijn idee!

PingCMS

Met het Content Management Systeem van PingOnline, bent u eigen baas. U voegt gemakkelijk zelf content toe aan uw site, zonder wachttijden of dure facturen van een webbouwer. Zet zelf pagina's aan of uit, pas openings-tijden of tarieven aan en voeg gemakkelijk een nieuwsbericht toe. Het kan allemaal. Het PingCMS stelt u in staat om uw online uitingen volledig zelf te beheren.

Personalized video

Laat zien dat uw klanten speciaal voor u zijn met een gepersonaliseerde video. Met onze in eigen huis ontwikkelde videospeler, brengen wij uw boodschap over zoals ú dat wilt. Natuurlijk adviseren wij graag over de vormgeving, plaatsing en marketingstrategie die hiermee gepaard gaan, om uw personalized video tot een succes te maken.

Zoekmachine Optimalisatie

De websites van PingOnline zijn altijd SEO geoptimaliseerd, maar úw website is dat misschien niet. Laat uw website daarom gratis doorlichten. Vaak zijn een paar kleine ingrepen in structuur, zoektermen of teksten al voldoende om uw website te optimaliseren voor zoekmachines. Kortom: verbeter uw vindbaarheid en genereer meer bezoek met PingOnline!


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten