Pitt-IT Professionals

Pitt-IT Professionals

Detachering, W&S
5735PC Aarle Rixtel (NB)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
24-09-2013
Opdrachten
47
Laatste opdracht
17-10-2016
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

TOP-Opdrachtgevers

  • Yacht bv 31 opdrachten
  • Novaccent 21 opdrachten
  • KPN Consulting 243 opdrachten
  • WTS Detachering 27 opdrachten

Algemene informatie over deze opdrachtgever

Pitt IT Professionals is een gespecialiseerde IT-dienstverlener actief in werving & Selectie, detachering en deta-vast. Pitt IT gelooft in een persoonlijke touch, in elkaar kennen. Pitt IT Professionals onderscheidt zich met name door de professionaliteit van zijn medewerkers, een grote flexibiliteit en een snelle responstijd in combinatie met scherpe tarieven. Professionaliteit, enthousiasme, mensgerichtheid en gedrevenheid zijn kernwaarden van onze organisatie.

Detachering bij Pitt IT Professionals.

Pitt IT Professionals heeft vele jaren ervaring op gebied van detachering. Veel kennis van de markt en een zeer groot netwerk. Wij werken transparant en wij bieden u de beste kandidaat op uw aanvraag die op dat moment beschikbaar is in de markt. Pitt IT Professionals werkt transparant als het gaat om tarieven. Wij fungeren als uw IT partner.

Specialisatie en expertise

DotNet Ontwikkelaars, systeembeheerders, business consultants, packagers, C# ontwikkelaars, informatie analisten, projectmanagers, testers en Sharepoint specialisten


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten