Pixoyo

Pixoyo

Web, Print en Multimedia
1062GD Amsterdam (NH)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
26-01-2010
Opdrachten
15
Laatste opdracht
23-09-2014
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

Algemene informatie over deze opdrachtgever

Identiteit

Geboren uit een bundeling van kracht, kennis en ervaring is Pixoyo uitgegroeid tot een creatieve bureau met een breed aanbod aan disciplines. Print, Multimedia en Web zijn onze core. Hierin zijn we pixelbouwers tussen emotie en identiteit.

Onze compacte samenstelling stelt ons in staat om sneller en preciezer te handelen, efficiënter te werken en directer te communiceren met onze klanten. Wat mogen we voor u betekenen?

Visie

Pixoyo, op speelse, jeugdige en creatieve wijze omgaan met pixels. Pixels die de basis zijn van een groter geheel. De bouwstenen van print, web, en multimedia.

Pixoyo, de pixels zijn tevens de eigenschappen die leiden tot een door u gewenste creatie. Met passie, creativiteit, inlevingsvermogen en strategisch inzicht realiseren wij wat u in gedachte heeft. De verbeelding van uw core business.

Missie

Hetgeen wij bedenken en maken staat altijd, specifiek en doelgericht, in dienst van het realiseren van de doelstellingen van u, als onze klant. Onze compacte samenstelling en kleinschaligheid stellen ons in staat om snel en adequaat te handelen, efficiënt te werken en direct te communiceren.

Huisstijl, advertentie, brochure, website, flash, programmering of andere creatieve uiting, voor Pixoyo is het een uitdaging uw product op bijzondere wijze te presenteren.

Bent u geïnteresseerd in ons of heeft u vragen wat wij voor u nog meer zouden kunnen betekenen, mail dan naar info@pixoyo.nl . Wij helpen u graag verder.

Pixoyo
If you can imagine it, we can create it!

Specialisatie en expertise

Applicaties Software Geïntegreerde programma's
Audio
Soundtracks effects
Voice-overs
Corporate Identity
Huisstijl
Logo’s
Visitekaartjes
Fotografie
Magazines Advertenties
Games en Interactief
Flash Games
Quizzes
Motion Graphics en Video
Commercials
Intros
Presentaties
Promo’s
Online Marketing
Enquetes
Banner promotie Google zoekmachine
Print
Advertisement Brochures
Magazines
Flyers
Posters
cd covers
Websites
Flash
html
papervision
ajax
php
mysql
db
cms
3D
Characters
Omgeving en animaite

Overige informatie

zie onze site voor meer info en portfolio!
www.pixoyo.nl


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten