Planet Online BV

Planet Online BV

Specialistische kennis op het gebied van ICT- en R&D processen
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
05-02-2009
Opdrachten
1
Laatste opdracht
05-02-2009
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

Algemene informatie over deze opdrachtgever

Via Planet Online willen we het nieuwe werken invullen zoals geen ander dat doet. Betrokken en professioneel. Bovendien bieden wij extra veel voordeel voor Ú en onze opdrachtgevers.

Costleadership - Door een compacte stafafdeling kunnen wij niet alleen leveren maar tevens met een bescheiden marge, waardoor het totale uurtarief laag blijft! Wij zijn bovendien in de stellige overtuiging dat onze opdrachtgevers professionals verdienen die deskundigheid hebben waar onze opdrachtgevers hun doelstellingen mee bereiken en dus het beste aansluiten bij hun opdracht(en) én bedrijfsdoelstellingen. Planet Online BV is een zelfstandig klantgerichte organisatie die u optimale dienstverlening in de ruimste zin van het woord kan verstrekken.
Wij staan voor kwaliteit, duidelijkheid, betrokkenheid en maken heldere afspraken met u. Dat is onze stijl van werken.
Of het nu gaat om ICT of niet gerelateerde ICT aanvragen (R&D specialisten/engineers, etc.), wij selecteren samen met onze opdrachtgevers de juiste persoon voor het project.
Naast de gebruikelijke criteria, zoals wensen, eisen en competenties, besteden wij ook aandacht aan: motivatie, gedrag, stressbestendigheid en communicatieve vaardigheden.

Freelancer - Met Planet Online kiest onze opdrachtgever voor een integrale aanpak die perfect aansluit op de organisatie. Van u mogen we dan ook zeker professionaliteit verwachten.
Waarom werkt Planet Online BV alleen met freelancers en zogenoemde werkondernemers (ambitieuze en talentvolle kandidaten die toe zijn aan een volgende stap in hun carrière) - Wij hebben niet te maken met leegloop dan wel bankzitters (GEEN overhead). Dat betekent dat we voor elke opdracht de best beschikbare kandidaat kunnen aanbieden, en niet iemand die nu geen project heeft maar het eventueel wel “zou kunnen.

U als interimmer - Freelancers zijn zelfstandige ondernemers, durven verantwoordelijkheid aan, willen zich graag verder ontwikkelen en zien daardoor ieder project als een uitdaging.
Door dat zij steeds bij andere bedrijven werken kunnen zij zich goed aanpassen aan verschillende bedrijfsculturen.
In de afgelopen decennia heeft de freelancer zich ontwikkeld van een onbemind fenomeen binnen het bedrijfsleven tot een onmisbare schakel in de economische bedrijvigheid.

Waarom freelancers voor Planet Online kiezen - Planet Online begeleidt de freelancer/ talenten tijdens het traject naar de klant. Tijdens het project wordt er door middel van fieldmanagement-gesprekken contact gehouden met de freelancer.
Voordat het project is afgelopen is Planet Online al op zoek naar een nieuwe uitdaging voor de freelancer of de Planet Online werkondernemer. Planet Online is preferred supplier voor meerdere
grote ICT & software bureaus en opereert ook op de eind-markt.
Heeft u belangstelling en/of vragen, dan kunt u ons altijd bellen: 073 684 1330, e-mailen info@planet-online.nl of onze website bekijken: www.planet-online.nl.

Specialisatie - Kandidaten met minimaal twee jaar ervaring (of uitstekende cijfers) in een specifieke expertise (ICT- of R&D Consultancy, Techniek...)

Resultaat - De (ICT-/R&D) professionals en Planet Online engineers/ consultants weten dat ze, namens ons en onze opdrachtgevers, toch voor een groot deel voor zichzelf werken. Een goed project en goede resultaten leveren een dito naam in de markt op.

Planet Online
Landa Ceelen - 06 5316 3362


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten