Planetfem.com

Planetfem.com

Online marketing
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
19-06-2013
Opdrachten
6
Laatste opdracht
14-07-2016
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

TOP-Opdrachtgevers

  • Yacht bv 31 opdrachten
  • KPN Consulting 244 opdrachten

Algemene informatie over deze opdrachtgever

planetfem. is het grootste online vrouwenplatform van Europa. Op planetfemem. vindt de moderne vrouw alles dat haar dagelijks interesseert en bezighoudt. Entertainment, beauty, fashion, culinair en nog veel meer. Fem. biedt vrouwen de beste content, dagelijks geupdate.

Maar planetfem. is meer. planetfem. maakt namelijk gebruik van een netwerk aan partnersites die zich specifiek richten op al deze onderwerpen die vrouwen interesseren en die hiermee al een grote groep vrouwen bereiken. Zo vormt planetfem. niet alleen het grootste vrouwen netwerk platform van Nederland met de hoogste dekking binnen de doelgroep, maar zijn wij ook instaat de beste content aan te bieden, die nergens anders te vinden is.

Naast de partnersites beschikt planetfem. over een eigen gespecialiseerde webredactie, die zich dagelijks inzet hoogstaande content te creëren en te waarborgen. Als planetfem. nemen wij onze filosofie namelijk heel serieus en zorgen wij er iedere dag opnieuw voor dat de content die wij bieden niet alleen klopt, maar ook blijft voldoen aan de hoge kwaliteitseisen die wij onszelf én onze partners stellen.


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten