Plaxis BV

Geotechnical software
2628XK Delft (ZH)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
27-09-2010
Opdrachten
6
Laatste opdracht
06-05-2016
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

TOP-Opdrachtgevers

  • KPN Consulting 235 opdrachten
  • Yacht bv 33 opdrachten
  • Helion IT 160 opdrachten

Algemene informatie over deze opdrachtgever

Plaxis bv is een spin-off van de Technische Universiteit Delft en wij maken met name software voor het modelleren, voorspellen en simuleren van het gedrag van grond en gesteente. Onze klanten gebruiken onze software bij het ontwerpen van dijken, tunnels, wegen, stations, offshore-installaties, gecompliceerde funderingen, etc. De software wordt wereldwijd door duizenden ingenieurs gebruikt en het team waarmee we de software maken is al even internationaal. Plaxis is een organisatie met een jong personeelsbestand en is gehuisvest in een modern nieuw kantoor op de campus van de universiteit.

Om de beste in onze markt te zijn en om nog meer klanten te kunnen bedienen, breiden wij onze software en dienstverlening steeds verder uit. Daarbij hoort ook een steeds verdere professionalisering van de organisatie. Om dat mogelijk te maken zijn wij steeds op zoek naar getalenteerde nieuwe collega’s.


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten