KenMo Consultancy

Werving en Selectie
Capelle a/d ILssel (ZH)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
09-03-2007
Opdrachten
10
Laatste opdracht
08-10-2012
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

Algemene informatie over deze opdrachtgever

KenMO consultants levert maatwerk op het gebied van werving & selectie, organisatieadvies, projectmanagement en kwaliteitsmanagement.

Sinds 1993 ondersteunt KenMo consultants organisaties bij het invullen van vacatures in de disciplines techniek, ICT, financieel, verkoop, administratie, P&O en management.

Ons bureau richt zich bij het werven en selecteren voornamelijk op MBO, HBO en (T)U personeel voor diverse vakgebieden en zeer specifieke disciplines. Hierbij is het vinden van professionals en specialisten voor de technische branche uitgegroeid tot een van onze specialisaties.

Voor het werven van kandidaten maken wij gebruik van file search, executive search, multimedia search, networksearch en headhunting. Onze no-nonsense recruitment aanpak vindt in het algemeen plaats op no-cure-no-pay basis. Wij vragen dan ook geen exclusiviteit; het gaat tenslotte om een snelle maar vooral zorgvuldige invulling van uw vacature en wie daarin uiteindelijk slaagt, is niet interessant, het gaat erom dat de juiste persoon wordt gevonden!

Ons bureau kan ook ingeschakeld worden op adviesbasis. Te denken valt hierbij aan het ondersteunen en begeleiden van werving en selectieprocedures, het verder vorm geven van het P&O beleid voor MKB bedrijven en adviseren omtrent het herstructureren van organisaties.

Bij alle onze activiteiten staan discretie, zorgvuldigheid en respect voor privacy op de eerste plaats. De relaties, opdrachtgevers en kandidaten van ons bureau zijn zowel nationaal als internationaal gevestigd.


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten