Pointlogic

Mediaplanningsoftware
Rotterdam (ZH)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
02-07-2007
Opdrachten
6
Laatste opdracht
27-05-2011
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

TOP-Opdrachtgevers

  • Helion IT 160 opdrachten
  • Yacht bv 31 opdrachten
  • KPN Consulting 244 opdrachten

Algemene informatie over deze opdrachtgever

Pointlogic is een internationaal opererende en snelgroeiende leverancier van intelligente software. Onze producten zijn gebaseerd op analytische methoden uit de wiskunde en econometrie. Hierdoor zijn onze klanten in staat om bij tactische en strategische bedrijfsvraagstukken betere beslissingen te nemen. Enabling smart decisions noemen wij dit en zijn daarmee actief op de terreinen media, marketing, HRM en gezondheidszorg.

Vanuit onze kantoren in New York, Londen, Amsterdam en ons hoofdkantoor in Rotterdam, bedienen wij onze klanten in meer dan 45 landen. Met een schitterend uitzicht vanaf de 19e verdieping over de skyline van Rotterdam, bevinden we ons op de campus van de Erasmus Universiteit. Hiermee slaan we letterlijk en figuurlijk de spreekwoordelijke brug tussen wetenschap en praktische toepassing.

Onze 60 medewerkers zijn jong, hoog opgeleid en hebben een sterke internationale oriëntatie. We werken in teamverband aan vooruitstrevende en afwisselende projecten, nagenoeg altijd met een buitenlands tintje. Als erkenning voor ons innovatief ondernemerschap hebben we de Rotterdamse Ondernemersprijs gewonnen. Een belangrijk motief van de jury hierbij was de sterke focus op de persoonlijke en vakinhoudelijke ontwikkeling van onze collega’s.


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten