Altran CIS

Advisering, Programma en Project Management
Meerkerk en Eindhove (ZH)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
12-05-2005
Opdrachten
1
Laatste opdracht
01-01-1970
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

Algemene informatie over deze opdrachtgever

Altran Consulting and Information Services (CIS) is de specialist als het gaat om het innoveren en verbeteren van organisaties en hun processen. In onze aanpak staan úw strategische doelstellingen centraal en werken wij samen met u aan een optimale afstemming tussen organisatie, processen, mensen en middelen. Dit kan zowel op individuele basis als in projectverband. En vanaf de initiële start tot en met het inbedden van de veranderingen in uw organisatie.

Wij onderscheiden ons door onze onafhankelijkheid en resultaatgerichte, pragmatische en innovatieve aanpak. We maken gebruik van bewezen methoden en technieken die we samen met onze klanten succesvol hebben geïmplementeerd. Onze klanten bevinden zich zowel in de overheid (ministeries, provincies, gemeenten en waterschappen) als in het bedrijfsleven (o.a. banken, verzekeraars, telecom, energie, retail) en de zorgsector.

Altran CIS is eind 2004 ontstaan uit de fusie van Gyata Management Consulting en BPi. Beide organisaties bestaan ruim 10 jaar en maakt sinds 2001 onderdeel uit van de Altran Group..


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten